To others what may appear the impossible, becomes possible with V-FOLD.

Onze aanpak.


V-FOLD is een groeiend bedrijf dat er naar streeft om de beste producten met een snelle, eenvoudige verwerking aan te bieden aan haar klanten. Hierdoor kunnen deze steeds een beter rendement halen binnen hun vakgebied. We specialiseren ons in het ontwikkelen van gepatenteerde oplossingen voor verschillende problemen.

Originele ideeën

We zijn altijd op zoek naar het nieuwe gat in de markt. Hierdoor komen we steeds naar buiten met nieuwe producten die het leven makkelijker maken.

Wereldwijd

V-FOLD is een wereldwijd bedrijf met partners in verschillende landen. We groeiden al snel voorbij de grenzen van België en zijn hier ook trots op.

Hoe we het doen.


We proberen ons altijd in de plaats van onze klant te stellen. Zo kunnen we goed onderzoeken welke problemen hij eventueel ondervind in zijn vakgebied. Deze problemen gaan wij dan oplossen door innoverende en unieke systemen te ontwikkelen.

Interieur

We bieden verschillende producten aan voor het interieur en de binnenafwerking. Momenteel hebben we al enkele unieke concepten in onze portefeuille. Denk aan afkastingen, rolluikkasten en raamtabletten.

Exterieur

Ook voor het exterieur hebben we nog zeer veel in petto. We zijn bezig met het ontwikkelen van nieuwe systemen voor de buitenafwerking. Hier volgt binnenkort meer nieuws over.

"You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else." - Albert Einstein